Gelderland

UPDATE | Man aangehouden nadat busje te water raakt Apeldoorns Kanaal Lieren

LIEREN – De automobilist die vanmorgen te water raakte met zijn busje in het Apeldoorns kanaal bij Lieren, is door de politie gevonden en aangehouden.

Na een speekseltest bleek dat de bestuurder onder invloed van verdovende middelen was. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De politie, die als eerste ter plaatse is, wilde de brandweer erbij hebben om te controleren of er nog meer mensen in de bus zaten. Volgens een 112 correspondent zouden ooggetuigen iemand uit de bus hebben zien klimmen.

Volgens de politiewoordvoerder is in de omgeving van het incident een man aangehouden. Hij wordt verdacht van het rijden onder invloed van drugs. Een bloedtest moet uitwijzen welke drugs de man heeft gebruikt.

Gerelateerde artikelen