Gelderland

Flinke schade na voorrangsfout De Groene Voorwaarts Apeldoorn

APELDOORN – Twee auto’s zijn woensdagmiddag flink beschadigd geraakt bij een ongeluk op de Groene Voorwaats. Gewonden vielen er gelukkig niet. 

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur. Een bestuurder van een Tesla kwam vanaf Het Dennenbos en wilde de Groene Voorwaarts oprijden. De Tesla werd door de bestuurder van de zilverkleurige Ford over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. De Tesla verzond een E-call naar de meldkamer. Deze stuurde direct met spoed de politie en ambulance naar de plek van het ongeluk. De ambulance hoefde echter niet ter plaatse te komen, want gewonden bleken er niet te zijn gevallen. 

Wel raakten beide voertuigen fors beschadigd en zullen door een berger moeten worden afgesleept. De toedracht is een voorrangsfout. Een deel van de kruising is vanwege het ongeluk afgesloten.

Gerelateerde artikelen