Gelderland

UPDATE | Twee gewonden na steekpartij in binnenstad Apeldoorn

APELDOORN – Bij de steekpartij gisterenavond laat aan het Marktplein in Apeldoorn zijn twee gewonden gevallen. De tweede gewonde meldde zichzelf later na de steekpartij in het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 23.30 uur meerdere meldingen binnen van een steekpartij op het Marktplein, gelegen voor het gemeentehuis van Apeldoorn. Bij een café waar het gelijkspel van het Nederlands elftal werd gevierd was een conflict ontstaan wat zich uitmondde in een steekincident. Agenten waren snel ter plaatse en troffen een zwaargewond slachtoffer aan. Het slachtoffer bloedde hevig en is door het toegesnelde ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Even later meldde zich een persoon zich in het ziekenhuis, bij de spoedeisende hulp. De man had ook een steekwond en moest zich hiervoor laten behandelen. De politie bevestigt dat er twee gewonden zijn gevallen bij het steekincident waarvan één zichzelf heeft gemeld bij de eerste hulp.

Gerelateerde artikelen