Gelderland

UPDATE | Jongen (17) aangehouden na steekpartij in Apeldoorn, slachtoffers uit ziekenhuis

APELDOORN – Beide slachtoffers, welke ook de verdachten zijn, die afgelopen vrijdag gewond raakten bij een steekpartij op het Martplein in Apeldoorn zijn ontslagen uit het ziekenhuis.

Dat laat de politie weten. De steekpartij vond vrijdagavond plaats vlak bij een druk café. De politie heeft direct twee verdachten weten aan te houden. Het gaat om mannen van 37 en 46 jaar oud. Omdat ze beide gewond waren zijn zij eerst naar het ziekenhuis gegaan.

Inmiddels is de 37-jarige man weer op vrije voeten, maar blijft hij wel verdachte. De 46-jarige man zit nog wel vast. De politie heeft ook een 17-jarige jongen aangehouden in verband met de steekpartij. Zijn rol en de relatie met de andere verdachten wordt nog onderzocht door de politie.

Gerelateerde artikelen