Gelderland

Wederom zwaar ongeval Kanaal Zuid Loenen

Loenen – Bij een zware aanrijding op Kanaal zuid tussen Apeldoorn en Eerbeek is ter hoogte van Loenen een bestelbus frontaal op een boom gebotst. De bestuurder raakte slechts lichtgewond.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op Kanaal zuid. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg en botste frontaal op een boom. Door de harde klap kwam de bestelbus overdwars over de weg te staan. Meerdere hulpdiensten waaronder een ambulance waren snel ter plaatse. Wonder boven wonder raakte de bestuurder slechts lichtgewond.

Kanaal Zuid is vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De weg staat inmiddels bekend om zijn vele aanrijdingen. Zo ging het afgelopen week nog mis op enkele honderden meters afstand. Toen botste twee auto’s hard op elkaar. En aan het begin van deze maand vond er een dodelijk ongeluk plaats ter hoogte van Laag Soeren. Bij dat ongeluk overleed een zes jarig jongetje uit Zutphen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Eén berger gaat de zwaar beschadigde bestelbus afslepen.

Gerelateerde artikelen