Overijssel

Opnieuw zwaar ongeval A1 De Lutte, automobilist botst tegen matrixbord

Op de A1 bij De Lutte in de richting van de Duitse grens is opnieuw een zwaar ongeval gebeurd. Een automobilist ramde daar een matrixbord.

Het gebeurde rond 14:30 uur. De automobilist reed door een nog onbekende oorzaak tegen een tijdelijk matrixbord aan dat op de vluchtstrook stond. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse en ontfermde zich over de gewonde bestuurder. Hoe het met deze bestuurder gaat, is niet bekend. De auto raakte zwaarbeschadigd.

Vanwege het ongeval werd de A1 in de richting van Duitsland afgesloten. Het verkeer leidt Rijkswaterstaat vanaf knooppunt Buren om via de #A35. Het is nog niet bekend hoelang de afhandeling duurt.

Eerdere ongevallen

Een paar dagen geleden vond er ook een ernstig ongeval plaats op de A1 bij De Lutte. Toen belandde een auto onder de trailer van een vrachtwagen. De automobilist overleefde dit ongeval niet. Eenzelfde soort ongeval gebeurde ook eind september. Ook toen belandde een automobilist onder een trailer van een vrachtwagen. Deze stond stil op de snelweg vanwege een file door de grenscontroles die Duitsland heeft ingevoerd.

Gerelateerde artikelen