Strengere lockdown aangekondigd, meeste sectoren om 17:00 uur dicht

Zojuist was er weer een persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.

Zij kondigden aan dat vanaf aankomende zondag alle horeca, niet-essentiële winkels, kappers, sportscholen en theaters om 17:00 uur dicht moeten tot 05:00 uur. Dit geldt ook voor de binnen- en buitensport. Deze strengere maatregelen gaan minimaal 3 weken duren.

Er is wel goed nieuws voor de scholen. Deze mogen open blijven, maar wel met strengere voorwaarden. Zo moeten leerlingen, vanaf groep 6 op de basisschool en scholieren op de middelbare school, een mondkapje dragen op de gangen

Op dinsdag 14 december is er opnieuw een weegmoment en word er gekeken naar de cijfers.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!