Overijssel

Verdachte schietpartij McDonald’s Zwolle verdacht van dubbele moord

De 32-jarige verdachte die zichzelf uren later na de fatale schietpartij in een McDonald’s restaurant bij de politie meldde, wordt verdacht van dubbelen moord. De verdachte is woonachtig in de omgeving van Arnhem.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de verdachte van moord. De Turkse broers Hüseyin (62) en Ali (57) Torunlar werden afgelopen woensdag rond 18:00 uur doodgeschoten in een bomvolle McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle Noord.

Op basis van een verklaring die de verdachte heeft afgelegd gaan de politie en justitie uit van een gerichte actie. Echter willen het Openbaar Ministerie en de politie niet zeggen of de 32-jarige verdachte de schutter was of dat hij een andere rol had.

De verdachte zit nu in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. De man blijft nog minimaal twee weken vast zitten.

Gerelateerde artikelen