Landelijk

Zonnig lenteweer blijft aanhouden komende dagen

Het was gisteren op eerste Paasdag al flink zonnig, maar ook de aankomende dagen voorspellen zonnig lenteweer.

Vandaag

Vandaag is er opnieuw veel ruimte voor de zon, al kan er vooral later op de dag ook sluierbewolking voorkomen. Het blijft droog en het wordt zacht met middagtemperaturen van 16°C op de Wadden tot 20°C in het zuiden. Langs de westkust gaat de wind in de tweede helft van de middag vanaf zee waaien zodat het op de stranden gevoelig afkoelt naar 12°C. Elders is de wind zuid tot zuidoost en zwak tot matig.

Komende dagen

De temperaturen lijken zo te blijven tot begin mei. De temperatuur schommelt dan rond de 18 graden en het is grotendeels zonnig. Volgens Buienradar.nl lijkt er de aankomende dagen ook een zeer kleine kans op neerslag te zijn.

Gerelateerde artikelen