Gelderland

Scooterrijder (18) overleden na ernstig ongeluk Laan van Orden Apeldoorn

APELDOORN – Het 18-jarige slachtoffer ,die gisterenavond ernstig gewond raakte na een frontale botsing met een auto op de Laan van Orden in Apeldoorn, is overleden. Dat bevestigde de politie even na middernacht.

Ongeluk

Rond 22:00 uur ging het mis op de Laan van Orden nadat de 18-jarige jongen frontaal tegen een auto aan botste. De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter rukten met spoed uit. De hulp was helaas tevergeefs. De jongen van 18 overleed aan zijn verwondingen.

Ziekenhuis

Het was korte tijd erg onrustig bij het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Daar verzamelden mensen zich na het ongeluk bij de huisartsenpost en hoofdingang. Meerdere politieauto’s kwamen hiervoor met spoed ter plaatse. Even later keerde de rust terug bij het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De bestuurster van de auto kwam zelf met de schrik vrij.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen