Gelderland

Vierde overval in week tijd, DekaMarkt Havikstraat Apeldoorn overvallen

APELDOORN – Vanavond is rond 20:40 uur de DekaMarkt aan de Havikstraat in Apeldoorn overvallen. Het is al de 4e overval in een week tijd in Apeldoorn. Eerder werden de Kruidvat aan het Operaplein, Cafetaria De Maat aan de Imkersplaats en de Spar aan de Koning Lodewijklaan overvallen.

Het is niet bekend of er tijdens de overval iets buitgemaakt is. De overval vond vlak voor sluitingstijd plaats. De politie kwam na de melding met spoed met meerdere eenheden ter plaatse. De verdachte is gevlucht.

Signalement

Via Burgernet wordt gevraagd uit te kijken naar een man met het volgende signalement: donkere huidskleur, zwarte broek met rode strepen en een embleem, draagt handschoenen en een zwarte jas. De politie waarschuwt dat deze persoon niet benaderd mag worden.

4e overval

Afgelopen zaterdagochtend 12 november werd de Kruidvat aan het Operaplein al overvallen. Daarbij wist de dader te ontkomen. Later op de zaterdagavond was Cafetaria De Maat aan de Imkersplaats het slachtoffer van een overval. Ook deze dader is nog steeds niet gevonden.

Een dag later, op zondag 13 november, werd de Spar aan de Koning Lodewijklaan in de avond overvallen. Hiervoor heeft de politie later een 20-jarige verdachte weten aan te houden.

Het is niet bekend of deze reeks overvallen een verband met elkaar hebben.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen