Gelderland

UPDATE | Vrachtwagenchauffeur (68) overleden na aanrijding met DHL bezorger Wezep

WEZEP – De vrachtwagenchauffeur die gisteren werd aangereden op de Duivendansweg in Wezep door een DHL bezorger is later in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Dat bevestigde de politie op Twitter.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Duivendansweg. De vrachtwagenchauffeur had de vrachtwagen geparkeerd op een oprit van een woning. Toen de vrachtwagenchauffeur langs de voorzijde van de vrachtwagen liep werd hij door een bestuurder van een DHL busje aangereden.

De hulpdiensten rukten massaal uit. Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. De chauffeur, een man op leeftijd, is door het ambulancepersoneel ter plekke onderzocht en behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed.

De 41-jarige bestuurder van het DHL busje werd volgens protocol aangehouden, maar is later weer heengezonden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen