Friesland

Gedumpte hond op Ameland Igor ingeslapen vanwege veel tumoren

AMELAND – De gedumpte hond Igor die samen met Vlekkie werd achtergelaten bij de veerboot op Ameland is afgelopen zaterdag ingeslapen. Igor was erg verzwakt.

De hond kwam bij de dierenambulance binnen vol met tumoren. Ook werd de ziekte van Cushing gevonden. De hond is zijn laatste dagen flink verwend waarna er besloten is om de hond in te laten slapen. Het beestje was erg verzwakt en was erg mager. De andere hond, Vlekkie, is inmiddels geadopteerd door een nieuw baasje met een liefdevol gezin.

Bijna twee weken geleden werden de honden in de stromende regen achtergelaten met een tas met voer, paspoorten en aan een fietsenstalling vastgebonden met een spanband. Zij werden door de dierenambulance opgevangen.

Gerelateerde artikelen