Gelderland

Slachtoffer dodelijke aanrijding A1 Barneveld is vrouw (64) uit Zevenaar

BARNEVELD – Het slachtoffer dat gisteren om het leven kwam bij een ernstige aanrijding op de A1 bij Barneveld, is een 64-jarige vrouw uit Zevenaar. Dat meldt de politie tegenover het AD.

Zij was de bijrijder van een van de auto’s. Twee andere vrouwen van 34 jaar oud uit diezelfde auto eveneens uit Zevenaar raakten gewond. Het ging gisteren rond 15:30 uur flink mis op de A1. Bij het ongeval waren een personenauto, een vrachtwagen en een bestelbusje betrokken. De bestuurder van het bestelbusje is een 47-jarige man uit Apeldoorn en de vrachtwagenchauffeur is een man van 25 jaar uit Lunteren.

Vanwege het ongeval werd de A1 richting Apeldoorn voor een langere tijd afgesloten. De politie roept mensen die een dashcam hebben en mogelijk het ongeval op beeld hebben zich te melden bij de politie via 0900-8844. Het ongeval is altijd nog in onderzoek van de politie.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen