Flevoland

Slachtoffer dodelijke aanrijding A27 Almere is man (31) uit Lelystad

ALMERE – Het slachtoffer dat gisteren werd aangereden door een vrachtwagen op de A27 bij Almere, is een 31-jarige inwoner van Lelystad. Dat laat de politie weten. Het slachtoffer heeft de aanrijding niet overleefd.

Rond 21:30 uur kregen de hulpdiensten de melding binnen van het ernstige ongeval. Direct werd er groot opgeschaald en kwamen er meerdere brandweervoertuigen en een traumahelikopter ter plaatse. De automobilist stond langs de kant van de weg om materiƫle schade te bespreken na een eerder ongeval met een vrachtwagen. Een andere vrachtwagen die langsreed, kon de automobilist niet meer ontwijken en raakte het slachtoffer. Alle toegesnelde hulpdiensten konden niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Direct na het ongeval werd de A27 urenlang afgesloten.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen