Zuid-Holland

Halfnaakte vrouw, drugs en wapens in auto gevonden Vlissingen

VLISSINGEN – Een opmerkelijke ‘vondst’ afgelopen dinsdagnacht. Agenten in Vlissingen hebben bij het Nollebos een man (23) en een vrouw (20) aangehouden.

De man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en de vrouw uit Vlissingen worden verdacht van het bezit van wapens en harddrugs. Agenten die aan het surveilleren waren zagen de auto op de parkeerplaats staan met beslagen ruiten. In de auto zat een halfnaakte vrouw en een man met kleding aan. Terwijl de agenten de identiteit van de twee aan het controleren waren zagen zij iets in de auto liggen wat leek op een vuurwapen.

De agenten riepen hierom de hulp van extra agenten in. In de auto bleken twee nauwelijks van echt te onderscheiden wapens te liggen: een alarmpistool en een balletjespistool.  Ook lagen er patronen en hard- en softdrugs in de auto. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord.

Gerelateerde artikelen