Noord Brabant

Brand in elektrische auto, garage, auto en huis flink beschadigd in Etten-Leur

ETTEN-LEUR – Maandagmorgen 22 april rond 05.40 uur was brand ontstaan in een auto aan de Herbergierstraat in Etten-Leur.

In een elektrische auto, die aan een laadpaal op een oprit van een woning stond, was door onbekende oorzaak brand ontstaan. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al volledig in brand met overslag naar de garage en de woning. Omdat het lastig is om een elektrische auto te blussen en om verdere overslag te voorkomen werd opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. De bewoners van twee woningen konden tijdig naar buiten komen.

De auto en garage zijn volgens de brandweer volledig uitgebrand. De woning heeft zware brand en waterschade opgelopen. De brandweer laat een speciale container ter plekke komen om de auto in onder te dompelen.

Gerelateerde artikelen