Landelijk

Meerdere motorrijders overleden en zwaargewond bij ongevallen op Nederlandse wegen

Vandaag was een tragische dag op de Nederlandse (snel)wegen. Bij meerdere ongevallen met motorrijders zijn verschillende mensen om het leven gekomen of ernstig gewond geraakt.

Grootegast

Op de Langeweg in Grootegast (Groningen) kwam vanmiddag een 78-jarige motorrijder uit de gemeente Noardeast-Fryslan om het leven. Dat gebeurde na een ernstige aanrijding met een automobilist. Alle toegesnelde hulp mocht niet meer baten voor het slachtoffer.

A6 Joure

Bij een ernstig ongeval vanmiddag rond 15:30 uur op de A6 bij Joure (Friesland) is een 59-jarige motorrijder uit Heerenveen om het leven gekomen. De motorrijder kwam in botsing met een busje. De motorrijder overleefde de zware aanrijding niet en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

A50 Hattemerbroek

Zaterdagmiddag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden in de verbindingsboog van de A50 naar de A28, van Hattem richting Zwolle. Dat gebeurde rond 15:30 uur. Een motorrijder kwam bij dit ongeval om het leven. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

A58 Breda

Op de verbindingsweg van de A58 naar de A16 bij Breda zijn twee motorrijders zwaargewond geraakt na een ongeval ter hoogte van knooppunt Princeville. Dat gebeurde rond 17:00 uur. De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter rukten met spoed uit. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde artikelen