Vermist

Vermiste Ugur uit Apeldoorn nog steeds niet gevonden, politie tast in het duister

Het is inmiddels vier weken geleden dat de 35-jarige Ugur Kamali uit Apeldoorn wordt vermist. Sinds zijn vermissing zijn er al diverse speurhonden ingezet. Maar helaas tot op de dag van vandaag nog zonder enig resultaat.

De politie tast ook volledig in het duister. Zij laten weten geen enkel aanknopingspunt te hebben. Ugur is al vier weken vermist en de zorgen zijn groot. Hij nam al eens eerder de benen, maar kwam toen snel al weer thuis. De man zit nu al 4 weken zonder zijn medicijnen.

Een grote zoektocht, het bekijken van camerabeelden en diverse flyers in de stad leverden niks op.

De telefoon van Ugur Kamali staat uit en volgens een grote vriend van Ugur heeft hij geen contant geld opgenomen en heeft hij zijn pinpas ook niet gebruikt. Naarmate de tijd verstrijkt worden de familie en vrienden steeds banger of Ugur nog wel in leven is.

De politie neemt de zaak uiterst serieus en is momenteel in beraad om zwaardere middelen te gebruiken bij de zoektocht.

Ugur Kamali (35) werd op 17 november voor het laatst gezien op de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn-Zuid. Heeft u tips of informatie? Belt u dan met de politie op 0800-6070

Hij is 1,80 meter lang en heeft donkerbruin/zwart haar en bruine ogen.

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!