Vermist

Overleden personen gevonden in Kia Picanto, vermoedelijk vermiste Hebe (10) en Sanne (26)

‘S-HERTOGENBOSCH – In de zwarte Kia Picanto die eerder vanavond werd gevonden in het water langs de A59 bij ‘s-Hertogenbosch zijn twee overleden personen aangetroffen. Dat bevestigd Politie Oost-Brabant op Twitter.

Overleden

De politie heeft het vermoeden dat het gaat om de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26). Dat meldt de politie Oost-Brabant op Twitter. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht. Op het knooppunt Empel is de verbindingsweg van de A59 naar de A2 afgesloten.

Rond 21:30 uur werden de hulpdiensten met grote spoed opgeroepen naar de A59. Daar werd de auto in het water aangetroffen bij knooppunt Empel.

Zoektocht

Gisteren werd een Amber Alert uitgestuurd voor de vermissing van Hebe en Sanne. Er werden grootschalige zoekacties begonnen tussen Raamsdonksveer en Vught. Het meisje vertrok vanaf Raamsdonksveer met haar begeleidster Sanne vanaf de dagbesteding naar haar huis in Vught. Daar kwam het tweetal nooit aan.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!