Vermist

VERMIST | Sam van Grondelle (29) uit Amsterdam

AMSTERDAM – De politie maakt zich zorgen om de 29-jarige Sam van Grondelle uit Amsterdam. In de nacht van zaterdag op zondag is hij vermist geraakt in Amsterdam na een avondje stappen.

De politie is bang dat er iets is gebeurd met Sam maar gaat niet uit van een misdrijf. Hij is voor het laatst gezien op de fiets vanaf Amsterdam Centraal Station op weg naar zijn huis bij het Amstelstation. Op een foto die vrienden en familie deelden is een donkergroene herenfiets van het merk Gazelle te zien met een rood kettingslot en een Klabu sticker achterop.

Sam zelf droeg die avond een blauwe trui en een beige bodywarmer. De politie roept mensen op die Sam hebben gezien of waar hij is contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!