Vermist

VERMIST | Yuliya (27) en zoontje Leon (1) al twee maanden vermist uit Den Haag

DEN-HAAG – De politie is dringend op zoek naar de 27-jarige Yuliya Kupreyeva en haar zoontje Leon Kupreyeva van 1 jaar. Zij zijn twee maanden geleden voor het laatst gezien op het station van Den Haag Centraal.

Op dinsdag 13 juni 2023 is de vrouw met haar 1-jarig zoontje voor het laatst gezien op het station van Den Haag. De mogelijkheid bestaat dat zij zijn vertrokken richting Ter Apel, maar daar zijn ze tot op heden nog niet aangetroffen, laat de politie weten. Het is overigens niet bekend waarom de vermissing nu pas bekend wordt gemaakt.

De politie heeft nu foto’s gedeeld van de vrouw en haar zoontje in de hoop dat iemand hen herkend. De 27-jarige vrouw is te herkennen aan haar blanke huidskleur, zwarte haren en donkere ogen. Ook haar 1-jarige zoontje Leon heeft een blanke huidskleur, zwart haar en donkere ogen. Zowel Yuliya als Leon hebben niet de Nederlandse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

Heeft u tips in deze vermissingszaak? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

(If you have any information on the whereabouts of this missing person, please contact the police at 0800-6070. From outside the Netherlands, please dial: +31793459876.)

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!