Gelderland

Weekend met (dodelijke) ongevallen in Gelderland

GELDERLAND – Er gebeurden dit weekend veel ongelukken in de provincie Gelderland. Bij sommige van de ongevallen zijn helaas dodelijke slachtoffers te betreuren. Hieronder een overzicht.

Groot ongeval A1 Voorthuizen

Op de A1 bij Voorthuizen gebeurde zaterdagochtend vroeg een ongeval waarbij meerdere personenauto’s waren betrokken. Daarbij vielen meerdere gewonden en werd de A1 voor lange tijd afgesloten.

Foto: LDG Fotografie (Ongeval A1 Voorthuizen)

Dodelijk ongeval N319 Ruurlo

Bij een ongeval op de N319 in Ruurlo, is een 82-jarige man uit Borculo om het leven gekomen. De man botste frontaal met zijn auto tegen een boom. De toegesnelde hulp kon niks meer betekenen voor het slachtoffer.

Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl/LDG Fotografie (Ongeval N319 Ruurlo)

Auto belandt op zijkant Duiven

In Duiven belandde zaterdagavond een auto op de zijkant nadat deze uit de bocht was gevlogen. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar het slachtoffer kon met behulp van omstanders uit de auto komen.

Foto: 112 Nieuws Nederland (Ongeval Duiven)

Bestuurder overleden na ongeval Romienendiek Aalten

Bij een zwaar ongeval op de Romienendiek in Aalten, is op zondagochtend een persoon om het leven gekomen. De auto waarin het slachtoffer zat botste frontaal tegen een boom.

Motorrijder overleden na ongeval Barneveld

Zondagmiddag kwam een motorrijder uit Bunschoten om het leven na een ernstig ongeval op de Grote Bosweg in Barneveld. De hulpdiensten rukten groots uit, maar konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Foto: AS Media (Ongeval Grote Bosweg Barneveld)

Twee doden na zwaar ongeval N815 Azewijn

Op de N815 in Azewijn zijn zondagmiddag twee doden gevallen na een ernstig ongeval tussen twee personenauto’s. Een van de auto’s belandde in een droge sloot. De toegesnelde hulpdiensten konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Gerelateerde artikelen